Előkészületben lévő magyar nyelvű könyveink
Most ha lehet, még lelkesebben tér vissza, hiszen Pápaszemes...
Ez alkalommal Manolito megismeri a szerelmet Melody...
Manolito hosszú útra kíséri el apukáját a kamionnal, így életében először...
Ebben a kötetben Manolito elmeséli ügyes-bajos dolgait öccsével...
Manolitónak két borzalmas eseménnyel kell szembenéznie...
X
Az előző részekben - Pápaszemes Manolito és Szegény Manolito –elmesélte nekünk élete egy részét. Most ha lehet, még lelkesebben tér vissza, hiszen Pápaszemes Manolito ezúttal nyaralni megy.

Ez nagy szó, hiszen Manolito, mint minden gyerek, imádja a nyarat. De, mivel egyszer minden jónak vége szakad, elérkezik a szeptember, kezdődik az iskola, és... hihetetlen! A Kis Lökött is iskolába megy! Manolito megpróbál segíteni az öccse tanító nénijének, hiszen olyan nehezen kezelhető ez a poronty! Szívesen teszi, mert a tanító néni nagyon csinos!

X
Az Ügyes-bajos dolgaink Pápaszemes Manolito negyedik könyve. Ez alkalommal Manolito megismeri a szerelmet Melody Martínez, az új, rejtélyes osztálytársnő személyében.

El tudod képzelni a papádat rómainak öltözve? Hát ezt a sajnálatos eseményt kellett Manolitónak saját pápaszemén keresztül megszemlélnie, a Három Királyok-napi felvonulás alkalmával. Pápaszemes Manolito újra nagyszerű történetekkel felszerelkezve tér vissza. Mert ha vele töltöd a karácsonyt, bármi megtörténhet. Elválaszthatatlan barátaival, Lapátfülű Lópezzel, Yihaddal, Paquito Medinával és Mustárral megpróbálkoznak a betlehemezéssel. Nem keresnek ugyan semmit, ellenben elveszítik a Kis Lököttet, aki Superman-jelmezben elkóborol Felső-Carabanchel utcáin.

X
Ez a kötet nem rövid fejezetekből áll, hanem egy hosszabb történetet mesél el. Manolito hosszú útra kíséri el apukáját a kamionnal, így életében először elhagyja Carabanchelt. Felfedezései és kalandjai sok meglepetést tartogatnak. Sok kedves és humoros helyzetet élnek meg együtt az utazás során.

X
Ugye, a kistestvérednek sokkal több mindent elnéznek, mint neked? Mindent megkap, amit szeretne, sosincs büntetésben, ráadásul mindig te kapsz ki, ha összevesztek?

El sem tudod képzelni, hogy együtt érez veled Pápaszemes Manolito! Ebben a kötetben Manolito elmeséli ügyes-bajos dolgait öccsével, a Kis Lököttel - aki annyira nem is „lökött” -, és végül is, mégis csak az öccse.

X
Ebben az újabb, humorral teli regényben Manolitónak két borzalmas eseménnyel kell szembenéznie: Madrid polgármestere a Diego de Velázquez Általános Iskolába látogat, és a García Moreno család várhatóan újabb taggal bővül.